PORTI SI GARDURI DIN FIER FORJAT LUCRAT TRADITIONAL.

          Prin pozitia pe care o are gardul din fier forjat nu are doar rolul de delimitare a proprietatii ci constituie si interfata dintre proprietar si lumea din jur. Primul lucru pe care il vezi cand te apropii de o casa este gardul si porta ca element constitutiv al acestuia. Plecand de la aceste premize, fierul forjat intruneste toate calitatile necesare: rezistenta in timp, functionalitate, siguranta si nu in ultimul rand un aspect deosebit, un plus de eleganta si rafinament.
          Indiferent ca discutam despre o poarta simpla sau monumentala, batanta sau culisanta, mai mult sau mai putin accesorizata, portile din fier forjat sunt impunatoare prin simpla lor prezenta, iar daca sunt corect proportionate, proiectate si executate in spiritul mentinerii esteticii unitare ale imobilului vor creste in mod sigur valoarea acestuia. 
          Firma noastra proiecteaza si executa, la comanda, diverse modele de porti si garduri din fier forjat lucrat traditional acoperind o varietate mare de stiluri si cerinte estetice.
          Va invitam sa parcurgeti atat sectiunea "Lucrarile Noastre"  cat si prezentul catalog porti si garduri din fier forjat inclusiv sectiunile referitoare la copertine, grilaje si balustrade pentru balcoane, deoarece toate acestea trebuie sa aibe o estetica unitara.

 

- CATALOGUL NAVATI CO.ART -
modele pentru porti si garduri

( click pe imagine pentru a vedea modelul in detaliu)

 

PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE SI COMENZI